CADMELEON (avtomatsko procesiranje)

- aplikacija je sestavljena iz dveh delov: univerzalnega in posamičnega dela

UNIVERZALNI DEL:

Temelji na Autocad avtomatičnem procesiranju (Batch) ki požene script datoteko in s tem avtomatično odpiranje , izvajanje POSAMIČNEGA DELA , shranjevanja in zapiranja dwg risbe. Program v izbrani mapi in podmapami poišče dwg datoteke in jih zapiše v omenjeno script datoteko.

POSAMIČEN DEL:

Se eksplicitno izvaja samo v odprti dwg risbi. Tukaj se izvaja glavni del programa , ki je skoraj vedno podrejen Vašim zahtevam in potrebam. Možnosti so neomejene:

- kontrola ustreznosti zapisov v glavah risb (block) (masa,naziv,revizija,interna šifra,itd..)
- zamenjava starih glav risb z novimi (možnost popolnitev novih atributov)
- možnost kreiranja glav risbam, ki so bile razstreljene ali pa kreiranje glav iz primarnih objektov (črte,teksti)
- možnost avtomatskega tiskanja v pdf, arhiviranja , prečiščevanja , brisanja dupliciranih(podvajajočih) ali prekrivajočih se gradnikov , itd...

Posamičen del vsebuje tudi modul , ki ob morebitni prekinitvi omogoča nadaljevanje procesiranja od mesta napake naprej.Za vsako uspešno zaključeno posamično procesiranje risbe se v tekstovno datoteko (log) zapiše status le-tega  in morebitni parametri , ki so ponavadi zahtevani s strani naročnika.

Glavna prednost POSAMIČNEGA DELA  je popolna prilagoditev zahtevam naročnika/kupca. Nudimo tudi možnost izdelave vmesnika med Autocad in Vašim internim MRP (izvoz v tekstovno datoteko , VBScript prenos, itd...)

Letak CADmeleon